NEWS – Dôležité informácie pre prihlásených !!!

Ako isto už viete OSKA 2015 začína tento rok netradične na Štrbskom Plese ráno 27.8. 2015 o 08:00 hod. (štvrtok) Štartuje sa spred najvyššie položeného hotela FIS. Cieľ finálnej etapy bude dňa 5. 9. 2015 cca o 18:00 (sobota) rovnako pred Hotelom FIS.

!!! Všetci prihlásení na OSKU 2015 musia oznámiť formou SMS či si prajú objednať ubytovanie v prvý a posledný deň,  alebo nie !!!

Preto zaraďujeme tieto pokyny

Ten, kto plánuje prísť pohodlne na Štrbské Pleso už v stredu večer dňa 26.8.2015, má možnosť spoločného objednania ubytovania aj s večerou vo zvýhodnenej cene pre náš pelotón (cca 40 Eur/Os vrátane kompletnej večere) v hoteli FIS Štrbské Pleso. Rovnakú možnosť majú účastníci vo finálny deň 5.9.2015.

Postup pri prihlásení ubytovaniado konca mája 2015 záväzne nahlásiť formou SMS na 0903 818 357 požiadavku na ubytovanie vo forme:

  • SMS „meno, ubytovanie Štrbské Pleso prvý deň“ ( ten kto chce ubytovanie iba prvý deň)
  • SMS „meno, ubytovanie Štrbské Pleso posledný deň“ ( ten kto chce iba ubytovanie v posledný deň),
  • SMS „meno, ubytovanie Štrbské Pleso prvý aj posledný deň“ ( ten kto chce ubytovanie aj v prvý aj v posledný deň )
  • SMS „meno, ubytovanie Štrbské Pleso – NIE“ – ten kto nechce žiadne ubytovanie v prvý a posledný deň, príde priamo na štart o 08:00 a v posledný deň odíde po ukončení OSKY (cca 18:00)

 

!! Ubytovanie sa platí na mieste v deň ubytovania. Prihlásenie je záväzné a v prípade stornovania sa odčíta zo zápisného poplatku účastníka !!! 

 

Informácia o parkovaní:

 

Pre účastníkov ktorí by sa rozhodnú prísť na Štrbské Pleso vlastným autom, ponúka Hotel FIS možnosť ponechania auta na hotelovom parkovisku v sume 10 Eur /deň.

Túto možnosť je nutné taktiež zahlásiť – do 31.7. vopred a napísať do SMS “meno , Parkovanie FIS“

 

 

Doprava v prípade hromadnej dopravy:

Na Štrbské Pleso sa dá pohodlne pricestovať v podvečer-večer pred štartom i hromadnou dopravou individuálne. Tj. Vlakom do Popradu a Zubačkou na Štrbské Pleso aj s batohom i s bicyklom.

 

 

Ďakujeme