Pocity účastníkov 2014…

” Na prvom mieste ďakujem, za všetko a to celej skvelej partii ľudí. Bol to silný zážitok. Osobne ma teší, že sa nikomu nič vážne nestalo.

Picture 065

Myslím tým nejaký pád a podobne. Je pravda, že krajinu okolo seba si veľmi obzerať vždy nemožno, keďže treba byť sústredený, ale bol som vďaka akcii OSKA na miestach, kde som ani autom ešte nikdy nezablúdil a nieto na dvoch kolesách. Obdiv si zaslúži ako je to zorganizované. Nikde žiadne problémy, či už pri technickej pomoci, ubytovaní a podobne. Ja nemám čo vytknúť, môžem len chváliť, aj keď ako sa vraví, vždy je čo zlepšovať.  Nech akcia OSKA ma pokračovanie, čo najviac rokov. Ja určite posuniem ďalším a odporučím tomu koho poznám. (Miloš Egly, Lednica)

Diki za skvelé pripravenie a zorganizovanie nádhernej akcie .Super aktívna dovolenka Skvelý kolektív, organizátori sponzori. Na farme sa o nas krasne postarali aj v ďalších penziónoch bolo super…škoda že je už koniec. Ďakujem, mám načo spominať…(Ladislav Bobula. Liptovský Mikuláš)

Picture 007

Výborný ročník, ľudia,počasie,organizacia, dúfam, že to ostane v takomto duchu aj v ďalších ročníkoch 🙂 (Ivan Mareček, Bratislava)

2014-09-06-5057

Pár slovami opísať tohoročnú OSKU je zadanie pre poéta, ktorý by to
lyricky zhrnul do stručnej rýmovačky. Z pohľadu účastníka ma len
napadá, že obtiažnosť osky je priamoúmerná klimatickým podmienkam a
výkonu účastníkov. Z tejto paralely bol úžasný kolektív plný
odhodlania, ochotný čerpať energiu z každodennej driny. Čo sa aj
podarilo a nálada úspechu nadstavená prvým zdareným šliapnutím do
pedála vytrvala do posledného zabrzdenia v cieli.
(Jozef Fábry, Čereňany)

2014-09-01-4838