Prihláška na OSKU

Záväzné prihlásenie na OSKU – postup:

čím skôr, tým lepšie – najneskôr do 1. mája (dá sa aj neskôr po individuálnej dohode)

  •   zaslať záväznú prihlasovaciu SMS formou: „OSKA záväzné prihlásenie, meno priezvisko, rok narodenia, bydlisko – mesto,  veľkosť dresu, štartovné číslo:  “ na tel. č. 0903 818 357. Účastníkom budú pridelené čísla podľa vlastného výberu podľa dátumu prihlásenia – tj. kto sa prihlási prvý, bude mať výber zo všetkých čísiel od 1-30 a jeho číslo bude rezervované ( bude na tabuľke aj drese) !! Preto do SMS nezabudnite zaslať i informáciu “štartovné číslo:” Po jeho potvrdení bude rezervované!
  •   zaslať účastnícky poplatok 100 EUR na č.ú. vo forme  IBAN SK50 8360 5207 0042 0309 8317. BIC(SWIFT): BREXSKBX.  Poplatok pokrýva potrebný základ na sprievodné vozidlo na, pohonné hmoty, vodiča sprievodného vozidla, štandardný dres OSKA. Podľa počtu účastníkov môže byť aktuálne potrebné spoločné financie doplatiť na mieste.
  • Číslo dresu : Tvoje číslo VEĽKOSTI cyklistického dresu (XS, S, M, L, XL, XXL) ktorý bude len pre Teba vyrobený aj s menom a číslom – profesionálne vyrobený dres, materiál Micro, 3 vrecká vzadu, zips. Náhľad dresu – viď. galéria  (meno na drese do 30.5. – po tomto dátume meno na drese nevieme garantovať).Tento dres je účastník povinný si vziať so sebou na podujatie, nakoľko bez neho nebude do pelotónu zaradený!

Ostatné oblečenie OSKA okrem dresu ( pozri “informácie pre účastníkov” – “dresy a oblečenie OSKA”) – je potrebné individuálne objednanie  a zaslanie úhrady za oblečenie na vyššie uvedený účet  do 30.5. ( uzávierka 30.mája!! ) Objednanie na martingabormd@gmail.com.

Pozor !!! – Novinka – Účastníci ktorí majú záujem o dresy a oblečenie OSKY pretekárskeho profesionálneho vyhotovenia, musia zaslať s prihlasovacou SMS i požiadavky a objednávku na toto oblečenie. Pozor – uzávierka 30.5.!!!. Ide o finančne náročnejšie profi priľnavé celorozopínacie dresy s ventilačnými modulmi pod pazuchami, aerodynamickými pruhmi v predu a odvetrávaním chrbta. To isté sa týka i vyhotovenia nohavíc a bundy. Ceny tohto nadštandardného oblečenia závisa na počte objednaných kusov v sezóne. Navýšenie oproti poplatkom za štandardné OSKA oblečenie je cca 40 percent. (presne pri objednávke). Oblečenie bolo odskúšané minulý rok na celej OSKE v prototypovom vyhotovení a je výborné – je k nahliadnutiu a “obchytkaniu” v čísle M v Bratislave po individuálnej dohode po prihlásení.